2009. november 12., csütörtök

Túúúúúraaaa! - INDULÁS: 2009.11.14, 9:00!


Hogy az egyik leghosszabb lesz, azt tudjuk. Hogy az egyik legjobb is, azt pedig reméljük. A hétvégén idén utoljára útra kelünk, hogy megcsináljuk a termálvíz egyik hazai fellegvárát. Hévíz városához fűződik már néhány emlékezetes túra-emlék a múltban, ezek egyik közös jellemzője, hogy átalában elkéstünk :). Hogy ez most másképp legyen, s hogy mindenre jusson időnk, legyen módunk feltöltődni az előttünk álló hosszú téli hónapokra kellő élményanyaggal, ezért az indulást egy korai időpontra, 9:00-ra tesszük.
Találkozó a szokásos helyen.
Hangolásként jöjjön az egyik kedvenc dalom, amit érdekes módon még nem nagyon vett át más tábor (vagy legalábbis én mástól nem hallottam még). Nekem mondjuk már rég készen áll az adaptált szövegem... :)

7 megjegyzés:

  1. MINDENKI HÉVÍZRE!!!!

    VálaszTörlés
  2. "Tatabánya, érted élünk,
    A Bányászé a szívünk,
    Hogy a három pont ma meglegyen,
    Daloljuk együtt az énekünk!
    Lá-lá-lá-lá-lá-lá-lá-lá..."

    A genoa-i dal tatabányai változata.

    VálaszTörlés
  3. Teki, mentek képek citromail-re!

    VálaszTörlés
  4. Szevasztok! Olvastam a bányászdrukker oldalon hogy lehet lesz focimecs a csapat ellen novemberbe a szurkoloknak! Tudtok erröl valamit? Ha mentek rám lehet számitani! Kosun

    VálaszTörlés
  5. Szeva Zoli!
    Sokat még nem tudunk, csak annyit, h 11.28-án lesz, időpont még nincs. 4 csapat lesz, kettő a játékosokból, egy belőlünk, egy meg a kicsikből. Ha van valami, szólunk.
    A képeket meg nem sokára felteszem, de Béci, nyomass még!

    VálaszTörlés
  6. Okés rám lehet számitani a focin! De a hivatalos oldalon 29-ét olvastam! Kosun

    VálaszTörlés