2010. április 28., szerda

Kétfunkciós poszt

Szégyen. Ez az első szó, ami eszembe jut, ha rápillantok az utolsó bejegyzés dátumára. Az valahogy nem megengedett, hogy csaknem négy hét teljen el két poszt megjelenése között! Még akkor sem, ha éppenséggel a kommentek száma nem mutat nagy érdeklődést eme új formátum iránt, merthogy ugyebár egy naplót (és az annak modern változata volna, vagy mifene) elsősorban magának ír az ember... Bár igaz, hogy ebben az esetben viszont csak akkor kell írni bele, ha ő maga (tehát a "tulaj") úgy érzi. Na, és ezzel be is zártam leheletnyi belső vívódásaim polemizációs körét, és visszajutottam oda, hogy rátérhetek ezen virtuális kocsmaasztal érdemi mondanivalójának ismertetésére.

Ez pedig két részből állna.

Egyrészt szeretném a magam, ezúttal kifejezetten lakonikus módján vitaindítás gyanánt bedobni személyes álláspontomat a Klub elmúlt időszakban átélt eseményeivel kapcsolatban. Ez pedig annyi lenne, hogy

a) Jani távozását kurvára sajnálom, de őt kurvára megértem.

Jani, köszönünk mindent, sok sikert az edzői pályán, magunknak meg hasonló habitusú játékost kívánok magunknak a jövőre nézve!

Mátyus Jani! Mátyus Jani!

b) Ferencz elküldése végső soron rendben van, bár megjegyzem, egy normálisan rendben tartott ölözőben ilyen nem történhetett volna meg. Ez pedig az edző felelőssége.

c) És végül a két fiatallal kapcsolatban: ha sokáig voltak és bebasztak, rendben van, ha csak kimentek, és időben otthon voltak, a bűnük pedig annyi, hogy megfordultak egy szórakozóhelyen, akkor kapja be a vezetőség.

Na, de ez csak a fent említett két poszt-gerjesztő ok közül az egyik volt, a másik, hogy kissé megkésve bár, de a magam stílusában lereagáljam a választások eredményét. Íme:

Stefi!
Ide várunk egy hosszabb beszámolót a többségünk által ignorálni kényszerült múlt heti ankétról!
Köszi előre is!

3 megjegyzés:

  1. Amint eljutok idáig,megpróbálom összeszedni a gondolatokat.

    VálaszTörlés
  2. Nem érdemi komment lesz csak saját gondolatok. Szóval van hogy az ember bulizni akar, meg bebaszni, mert neki éppen az esik jól. Ezt nagyon sok ember megteheti következmények nélkül egy átlagos szombaton. A "profi" futballista kivétel. Az hogy ő focizik az egyben azt is jelenti hogy nem csak magáért vállal felelősséget hanem akár több ezer emberért. Nem arról szól a történet h ember bebaszik és másnapos lesz melóban, és esetleg kirúgják, mert azzal csak ő baszik rá. De itt többszáz emberért felelnek a focisták és ilyenkor egyszerűen nem tehetik meg. A minimum az lenne h elküldik őket a picsába menjenek ahova akarnak, mert ez nem "profi" futballistához méltó viselkedés. Másrészről azt sem érzem jogosnak hogy csak két ember bűnhődik mikor mindenki tudja hogy azon a szórakozóhelyen több játékos is megszokott fordulni és a szóbanforgó meccs előtt meg is fordultak.

    Janihoz tényleg nem lehet sok mindent fűzni. Sajnálom de megértem. Sok sikert Jani!


    üdv. Dani

    VálaszTörlés