2011. április 30., szombat

Ez meg mi a fasz?!

Az eredmény sajnálatos, de ez a kérdés most nem ennek szól, annál is inkább, mivel a vereségekhez sajnos mostanában igencsak hozzá kellett szoknunk, vagyis kellett volna, mert a zakóhoz sosem lehet. De az már tényleg kiborította a bilit nálam is, amit a meccs időpontjával kapcsolatban tapasztaltam, vagyis éppenhogy nem tapasztaltam… Kezdődött ugye azzal, hogy ez lesz az egyetlen tavaszi vasárnapi meccsünk. Később kósza hírek kezdtek szárnyra kapni azzal kapcsolatban, hogy esetleg szombatra lesz áttéve, ami tekintve, hogy a zöldek nagycsapata vasárnap a kondával játszik bajnokit, és mostanában a centerpályán rendezik a tartalékcsapat bajnokijait is, nem tűnt lehetetlennek. Más kérdés, hogy ez is miért nem derült ki hamarabb, és miért az utolsó héten kellett ennek terítékre kerülnie, de a mi jó magyar feltételrendszerünkben már nem nagyon szoktunk meglepődni azon, hogy egy meccs időpontja az utolsó időszakban módosításra kerül oda-vissza egy nappal. De az, hogy pénteken, melóból hazaérve azt olvasom, hogy a meccs ma került rendezésre, és én erről korábban nem tudtam, az már úgy gondolom nemcsak az én hanyagságomnak köszönhető, pláne, hogy a hivatalos oldalra utána azonnal felugrottam (ezt hetente néhány alkalommal amúgy is megteszem, bár értelme nem sok van…), és ott semmi hírt nem találtam a végső, pénteki időpontról. Igen, a menetrendeknél már a pénteki időpont szerepel, de mondjuk az nem pont az a rovat és nem pont az a szekció az oldalon, ami leginkább alkalmas arra, hogy egy ilyen fontos változásra ráirányítsa a figyelmet.
Most azon túl, hogy kurvára nem lettünk kielégítően tájékoztatva, van még egy igen nyomasztó költői kérdésem:

Ki a tökömnek vagyunk odafent ilyen kibaszottul útba, és vajon mivel tudtuk kiérdemelni azt a bánásmódot, amivel egyébként már évek óta, de ezen a tavaszon valahogy hatványozottan érezhetően bánik velünk az MLSZ tisztelt vezetése?

Vannak problémáink, nem könnyű az élet vezetésnek, szurkolónak itt sem, ahogy gyakorlatilag egyetlen más magyar klubnál sem, de ezekkel eddig azt hittem, leginkább saját magunknak ártunk, de ezek után komolyan érdekel, vajon milyen „felsőbb hatalomnak” tudunk még úgy keresztbe tenni, hogy azért cserébe ezt kapjuk…

Oké, nem jártam utána a változtatás igazi hátterének, nem tudom ki kérte és ki volt az, aki csak alkalmazkodott ehhez, de akárhogy is, erre nem tudok mást mondani:

FASZORRÚAK!

2 megjegyzés:

  1. Teki! Ha ez vigasztal mi is körülbelül 15 percet láttunk a meccsből:)

    VálaszTörlés
  2. az a kúrva üllői nagyon elbújt mi?:)) Gíber D

    VálaszTörlés