2011. augusztus 16., kedd

Érzések, véletlenek - jó lesz ez...

Először is: mivel aki volt, láthatta, hogy én viszont nem, szeretném, ha elmondanátok érzéseiteket, benyomásaitokat a tegnapi ankéton tapasztaltakkal kapcsolatban. Talán érdekes dolgokról is volt szó, legalábbis remélem. Mondjuk, ha jól tudom, a Kis Geci nem volt ott, tehát az a faktor, ami igazán pikánssá tehette volna az első hivatalos találkát, elmaradt, de hátha így is volt olyan dolog, amit érdemes észben tartanunk az igazi nyitány előtt. Persze tudom, hogy papíron már megkezdődött az idény, csakhogy ezt az ikrényi fesztivált én nem sokra tartom, főleg, miután láttam az összefoglalót... (aki nem: itt van). Tényleg, lehetett erre a meccsre fogadni valahol? :) Jó, nem ismerem az ikrényiek anyagi helyzetét, dehát Győrtől (vagyis Gyirmóttól...) nincsenek messze ők sem, arrafelé meg ismerjük a morált... :)

Na de nézzünk a jövőbe inkább, amivel kapcsolatban nekem valahogy ki tudja miért, de minden negatív felhang és homályos találgatás ellenére pozitív érzéseim vannak. Nem mindenkivel fogunk szimpatizálni a stábból, lesznek nézeteltéréseink is, ez világos (talán olyanok azért nem, mint tavaly Barcson), de valahogy én mégis olyat érzek a levegőben, amit évek óta nem. Aztán persze az én megérzéseimre fogadást alapozni nem érdemes, majd szezon végén úgyis kiderül, megalapozottak voltak-e, de bennem most olyan várakozás van, mint évek óta nem. És ez nem csak a biboldóknak szól, bár kár lenne tagadni, az ő visszatérésük is táplálja. Egyszerűen úgy érzem, sikeresek leszünk, egész egyszerűen azért, mert túl sok minden együtt van nálunk ahhoz, és túlságosan gyenge ez a mezőny ahhoz, hogy ne így legyen.

És még egy jelzésértékű dolog, ami viszont nem tőlem származik. Amikor nemrég a kommentekben először elkezdtünk foglalkozni azzal, hogy visszatért a Fekete Megmentő, rögvest nekiláttam, hogy mindannyiunk kb. egy heti folyamatos derültségét biztosítandó megtaláljam azt a videót, ami anno a zöldek színeiben az egyik bajnokijukon elővezetett futását rögzítette, s ami akkor elég gyorsan elhíresült, mert aki látta, az utána komoly rekeszizomlázzal küszködhetett, ugyanis nem lehetett pontosan behatárolni, hogy milyen állat mozgását is próbálta tudat alatt lemásolni. Azonban azóta ez a videó sajnos minden megosztóról lekerült, és amikor úgy döntöttem, hogy ezesetben beérem azzal a fotóval is, ami egy másik mozdulatát ábrázolja, amikor éppen fejelni készül szintén Fradi-mezben, s amely fotó mellesleg szintén a fent ismertetett szervi elváltozásokat okozta az azt megtekintőkben, akkor még szomorúbban kellett megállapítanom, hogy ha van is ez a kép valahol, számomra szintén nem megtalálható. Na, akkor voltam úgy, hogy most már tényleg mindegy, hogy mit, csak valami róla szólót (ha lehet videót) tudjak linkelni illusztrációnak.
S mint egyetlen használhatót, ezt találtam:

Ha figyelembe vesszük, hogy a magyar foci valaha volt egyik legmegosztóbb, legtöbb vihart kavart légiósáról beszélünk (Fradinál szurkoló-, Siófoknál csapattárs-verés, Kecskemétnél nyom nélkül eltűnés stb.), akiről ha bármi emlékezeteset akarok ezek tudatában találni, egy színeinkben lőtt csodálatos gólra tudok csak bukkanni, azt mondom: na itt még a fos is kaviárral lesz szolgálva, kérem szépen... :)

Mindezek szellemében kívánok mindenkinek kellemes, sörben és kilóméterekben gazdag szezont, szombaton találkozunk, és ne feledjétek idei jelszavunkat:

"Gá-gá-gá, várunk MTK!"

17 megjegyzés:

 1. Szia Teki!

  Említésre méltó nem történt.Ami megnyugtató lehet,hogy az anyagiakban úgy néz ki nincs akadály,kis túlzással most mindenre van.Visszafogottak voltunk,csendben figyeltünk,szakmailag úgy éreztem nincs miről beszélni egyenlőre,de bepótoljuk a következőkön,mert,hogy lesz több is állítólag idény közben is,lehet,hogy már 5 forduló után.Kipuék a tulajdonosi elvárásnál(1-6.)jobb eredményre számítanak(1-3.)Lényegében ennyi.
  Remélem szombaton találkozunk!

  Üdv!

  "Kipu"

  VálaszTörlés
 2. a sabato tutti allo stadio Grosics ;) finalmente incontreremo e tifiamo :) vagyis szombaton mindenki a stadiob-ba. végre találkozunk és szurkolunk :))

  VálaszTörlés
 3. "Turul-Ultrái"!

  Győző sikerekben,pontokban,győzelmekben gazdag idényt kíván "nekünk"!

  "Kipu"

  VálaszTörlés
 4. Mindenki a stadionba!!!!!!!!!!! :)
  Kosun

  VálaszTörlés
 5. Izgalmaktól mentes meccs volt...

  VálaszTörlés
 6. Aki látta a Fradi-Halit,az rájött,hogy milyen élvezetes meccs volt a Tatabánya-Szigetszentmiklós...Mondjuk ezen nincs mit csodálkozni,mindkét csapat tele van NB1-es játékosokkal,amit a Fradinál nem mondhatnak el....

  Stefi

  VálaszTörlés
 7. Egyszerűen igazad van, a Halinál is kettő van, Vujovics és Kenő, de ilyen szar Fradit én már nagyon régóta nem láttam, pedig figyelem egy ideje...

  VálaszTörlés
 8. Jajjj!Tudtam,hogy a Teki elolvassa....Még azt képzeli Őt akartam basztatni!De nem!
  Tényleg szarok!Olyannal néztem,aki azért érti a focit és Neki is feltűntek azok a megoldások,amik után Tatabányán a pályáról lekívánták volna a játékost.A Fradi játékosok alattomosak:szarházi Lisztest rég ki kellett volna állítani,mindenkibe belerúg,aki elfut mellette...stb.
  Rósát nem is említem,évek óta ezt csinálja...
  Gyenge a keret.

  VálaszTörlés
 9. Nem képzeli azt, egyetért:)

  Visszatérve a mi meccsünkre, én jobbat vártam de a lényeg a győzelem...
  És a lelátóra még több nézőt várok...

  VálaszTörlés
 10. lesz valami szerveződés a magyar-svédre?

  G.D.

  VálaszTörlés
 11. Így van.....:) Mindenki a stadionba meg Győrbe.:)Kosun

  VálaszTörlés
 12. Minden kezdet nehéz! Ez egy kezdet, ennél minden faszább lesz :) Mi leszünk a legnagyobbak!
  Forza Bánya

  VálaszTörlés
 13. Lehet tudni valamit a Győri túráról? Pár embert vinnék.Kosun

  VálaszTörlés
 14. Így van, Béla picit jobban ismer, mint Stefi... :) De akármennyire is igazad van Stefikém, azért ne feszítsd túl a húrt... :) Lisztes a legjobb volt, messze, alattomosságot nem láttam.

  A mi meccsünk: fél csapat új, ehhez képes csupán egy félidő kellett az ilyenkor elfogadható balfaszkodás letudásához, mert szerintem a második már teljesen rendben volt. Nincs kétségem, bajnokok leszünk!

  Az MLSZ meg bassza meg, tőlem ne vegyenek el minimum 3500 Forintot a válogatottért, adják 1500-ért, és akkor repülök is.

  Basszák meg a pénzéhes büdös kurva anyjukat!

  VálaszTörlés
 15. Olvastam hogy ingyen buszt indit a klub Győrbe.Kosun

  VálaszTörlés