2011. október 24., hétfő

Mikroposzt

Most rövid leszek és tömör. Nincs kedvem minden második meccs után ugyanazokat a dolgokat leírni, márpedig gyakorlatilag az előző két poszt tartalmát minden találkozó után, mint aktuális helyzetábrázolást le lehetne jegyezni, és ennél nagyobb kritika nem létezik.

Annyit jegyeznék csak meg, hogy most már kezd kibaszottul idegesítő lenni az a szerecsenmosdatás, ami itt megy. Hogy nincs egy ember sem a fantasztikusan helyi kötődésű vezetésben, aki kiállna, és azt mondaná, hogy "Elnézést kérünk mindenkitől, aki eddig volt hajlandó végigszenvedni akár csak egy félidőt is ebből a pusztulatból, mert mi is tudjuk, hogy ez az, és igyekszünk majd javítani. A bajnokságot már nem nyerjük meg, az MTK befoghatatlan, és tudjuk, hogy csak az eredmények szerencsés alakulásának, a sok körbeverésnek köszönhető, hogy egyáltalán az első hatban vagyunk, és így az orrotok alá tudjuk dörgölni, hogy az év eleji céloknak megfelelően haladunk. Mostantól igyekszünk elviselhetőbbé tenni a teljesítményünket, ennek érdekében ezt és ezt a változtatást eszközöljük a csapat életében."

Nem bazmeg, ehelyett az egyetlen fórumon, ahol egyáltalán hajlandóak valami hevenyészett interaktivitást mutatni, azaz a facebook-on meg megy a magyarázkodás, hogy a számok így, meg a statisztika úgy, majdnem megmagyarázzák, hogy ez márpedig jó, és buzi aki szerint nem.

Hát a fasz kivan! De kurvára.

Hallgassunk inkább zenét.

1 megjegyzés:

  1. Na sikerült elolvasni a Fácsén a dolgokat és természetesen bekövetkezett az amiről beszéltünk többször is, mégpedig az 1-6 hely közötti "eredménnyel" kapcsolatban...
    Az, hogy az 1-6 hely közé várják a csapatot azzal gyakorlatilag 0 kockázatvállalás van a klub részéről így lehet magyarázkodni ahogy meg is teszik...
    És az is bekövetkezett, hogy mindenki legyen inkább jó nagy kussban ha ellentétes vélemény van mivel az első 3 fordulóban ingyen volt a meccs meg a sör is egyszer szóval...itt bizony azt hiszik meg lehet vásárolni a népet...csak az a baj, hogy:
    - nem lehet megvásárolni a népet, csak jó játékkal és főleg eredményekkel lehet visszacsábítani az embereket hosszú távon a stadionba...
    - akik pedig a fizetős meccsen is kint vannak (200-300 ember) azok már sok tulajdonost és sok hitegetést átéltek már szóval őket (minket) ezért nem lehet megvezetni és megmagyarázni a statisztikákkal a megmagyarázhatatlanul szar játékot.
    És mindannyian tudjuk, hogy a végén úgyis a szurkolók lesznek a hibásak mindenért, nem TippmixDani, Kipu, stb.
    Csak a szurkolók.

    VálaszTörlés