2011. december 14., szerda

Ezt akartátok?

Basszatok rá mindenre, ne kommenteljetek, ne írjátok le, hogy menjünk vagy ne menjünk, van-e kedvetek vagy nincs. Nem kell, minek. Az oldal nem a facebook-on van, tehát nem is létezik. A háttérben itthon szól a két hisztis picsa ordibálása a dobozból, akik közül az egyiket a hétvégén ország-világ előtt verte bucira egy hasonló értelembomba, a másikról meg nemrég került napvilágra a pornó-castingon rögzített videója, szóval tartalmasan telik az este, sajnos úgy, ahogy a legtöbb átlagos magyar háztartásban. Csak én látom a másik oldalt is és lehet, hogy most elmegyek és olvasok egy kis Allen Ginsberget vagy Jack Kerouac-ot, pénteken meg elmegyek és megnézem a Jim Morrison-estet a művházban. Nektek viszont itt a büntetés:

7 megjegyzés:

 1. Nem az a kommüniké, hogy elmarad a multik miatt? Akkor mikor lesz?

  G.D.

  VálaszTörlés
 2. Eeeeeeeemberek, hát soha nem a fórumos beírások alapján rántottuk össze a népet, halló...:)
  És ez egy hivatalos kommüniké volt, időpont sajnos nincs mert a brigád jelentős része sajnos jövő hét vége felé is dolgozik szóval azok, akiknek most nem írom le a származását, szóval azok miatt lehet, hogy évnyitó vacsora lesz. Ja, és a jappánokra gondoltam, nem a zsidókra, náci banda...:)

  Szóval ha lesz időpont ami mindenkinek jó akkor összerántom a népet.

  Teki Te meg ne legyél mégnagyobb képű ezekkel a soha nem hallott írónevekkel amiket "olvasol" mert akkor nagyobb lesz az arcod mint nekem:)

  VálaszTörlés
 3. Mondom én, h a hivatalos kommünikéinket 3 hete az Üllőin fogalmazzák... :) Vagy másért nem jutott el hozzám, nem tudom... :)

  Ki a tököm, aki szenteste dolgozik? A japók nem, az tuti, higgyetek nekem :)

  Évnyitó is jó, kellemes Jézust nektek, gyertek facebookolni nunik!

  VálaszTörlés
 4. szerintem nem a japánokkal van a gond, hanem a magyar vezetőséggel :)

  G.D.

  VálaszTörlés
 5. Szerintem a magyar vezetőség nagyon magas színvonalon és nagy hozzáértéssel teszi a dolgát:)

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm Béla, én is így érzem :)

  VálaszTörlés