2012. július 2., hétfő

Amitől tartottam...

Volt már róla szó köztünk, hogy kik távozhatnak (érkezőkre tippelni sem tudtunk/akartunk), és ezen beszélgetések alkalmával kitartottam álláspontom mellett, hogy ebből a bagázsból igazán komolyan senkinek a távozása nem zaklatna fel, kivéve két embert:

Dombai Bandi és Farkas Jani.

Pár perccel ezelőtt megtudtam, hogy ezen kívánalmaim legalább 50%-ban beteljesületlenek maradnak...

Jani, kösz mindent! Sok sikert, remélem, látunk még tatabányai mezben!

9 megjegyzés:

  1. Ez nagyon nem jó hír...kicsit harcolni kellett volna talán...így ez elég gyengék leszünk szerintem. Bár még messze a szezon kezdete.

    Jani, köszönünk mindent!

    VálaszTörlés
  2. Na most az van, h jó ideig azt gondoltam, elöl megvagyunk és nem lesz gond. De amióta kiderült, h Feri, Béla és most Jani is lelép, ebben már egyáltalán nem vagyok biztos, sőt... És amíg Skriba Mátékat igazolunk (aki nyilván nagyon tehetséges futballista, sok sikert neki csapatunkban), addig nem állíthatnám, h látom a jelét annak, h komolyan gondoljuk a feljutás kérdését. Közben a riválisok meg azért csak-csak erősítgetnek.

    Stefi, Bali Pétert nem tudod átkérni Győzőtől? Szabad lett, és azért neki van élvonalbeli rutinja is, nála sokkal jobb fogások most nem nagyon kaphatóak a piacon.

    Köszi! :)

    VálaszTörlés
  3. Hallottam a hírt,reagálni időm sem volt máig.Legyen annyi elég:Letaglózó esemény!Magam alatt vagyok...

    Stefi

    VálaszTörlés
  4. De a történet igazi fonákja az, ha megnézzük az új csapatát. Nem ám valami első osztályú, vagy oda vágyó klub, mint tavaly, amikor legalább ez a tény megmagyarázta valamelyest az eseményt, nem. Hanem a másodosztályban a zöldasztal mellett bennmaradt Sopron, bazmeg!

    Mi a fasz?

    Nem tudtunk versenyezni a legjobb játékosunkért egy Sopronnal? Óriási gáz.

    Vagy nem is akartunk? MÉG NAGYOBB GÁZ!

    Lófasz lesz itt, nem NB1, most szólok...

    VálaszTörlés
  5. Nem mondod, hogy Sopronba ment?

    Áh, megint komolytalan az egész, persze sok van még a kezdésig de már elkezdtük a felkészülést 23 emberrel csak azt nem tudom kivel...valami nagyon fiatal brigáddal. Aztán majd valamikor augusztus elején elkezdünk igazolni (szerződés nélkül maradtakat lehalászni) aztán nem lesz idejük beépülni, elbasszuk az őszt aztán annyi...

    Igazad van Teki, NB1-et már most nem érzem objektív lehetőségnek, parasztvakítás megy...de ne legyen igazam, mindenki készülődjön a kezdésre:)

    VálaszTörlés
  6. Pff,neee. NB3?!! Mert egyébként a Sopron nem maradt benn a zöldasztalnál.Mondjuk, én nem is hittem el hogy NB1-et akarnak,főleg hogy a fiatalokon kívül szerb+horvát próbajátékos van itt,semmi "nagy" név. A fél csapat elment,eddig úgy néz ki,hogy gyengébbek leszünk mint tavaly. Alibi.


    Baggio

    VálaszTörlés
  7. http://www.nb2.hu/2012-07-11/elkeszult-a-masodosztaly-csoportbeosztasa/

    Ja, benéztem,még is NB2. Nem indulhat az Érd ( kár,szűz hely ).

    VálaszTörlés
  8. ez eddig egy kabaré! szánalom!
    Üdv az uraknak!
    Aurél

    VálaszTörlés
  9. De nyilván minden a belenyugvásunkba vetett hitükből indul ki. Pedig nincs ilyen!!

    NINCS!!

    VálaszTörlés