2014. február 28., péntek

Respect Szolnokra!

Tényleg, őszinte hittel remélem, hogy holnap megtesszük az első igazi, nem csak papíron annak számító tavaszi lépést a bennmaradás felé vezető, minden bizonnyal rögös úton. Nem lesz bennem semmi kétség, tudat- vagy érzelmi hasadás, minden rezdülésem kívánni fogja fent vázolt végkimenetelt. Szolnok számomra teljesen semleges hely, nem kívánok neki nagyobb reklámot csapni az előző posztban linkelt Copy-videó által esetlegesen keltett látszat ellenére sem. Copyt nagyon bírom, akartam egy zenét berakni, kapcsolódott a témához, ennyi. Nem köt az Alföld középpontjához semmi, nem érzek irántuk semmit. Habár... Mindez inkább csak múlt időben igaz, egészen a mai ebéd előtti pillanatokig, amikor is az én kedves, drága Ádám barátom, a Szolnok melletti Nagykörű község delegáltja rá nem világított egy súlyos földrajzi hiányosságomra megyéjük székhelyének Tiszavirág nevű hídjával kapcsolatban. Mert mióta tudom, hogyan építenek hidat Szolnokon, azóta kicsit szerelmes lettem beléjük. Mutatok egy felülnézeti képet minden további magyarázat helyett:


Azért a holnapi nap fő dala mégsem ez, hanem:

9 megjegyzés:

 1. Teki!

  Nem feladni!

  Stefi

  VálaszTörlés
 2. Ha látnék bármi biztatót...

  VálaszTörlés
 3. Pinyő, hahaha, a 4. hely bravúr lenne a csoportban! Gratulálok, Csányi!

  VálaszTörlés
 4. válogatottunk egy kalap szar, Pinyővel az élen.
  nem lesz ebből se második, se harmadik hely...

  Aurél

  VálaszTörlés
 5. Hello, az NSO-n most úgy van, hogy vasárnap lesz a meccs...valaki adjon egy állásfoglalást nekem, nekünk erről azonnal:

  NB II
  19. FORDULÓ (március 16.)
  Március 14., péntek
  15.00: Békéscsaba–ZTE
  Március 16., vasárnap
  15.00: Tatabánya–Siófok
  15.00: Kisvárda–Szolnoki MÁV
  15.00: SZTK-Erima–Gyirmót FC Győr
  15.00: Kozármisleny–Balmazújváros
  15.00: Ajka–Soproni VSE
  15.00: Dunaújváros PASE–Cegléd
  16.30: Vasas–Nyíregyháza

  Köszönöm:)

  VálaszTörlés
 6. A bmlsz oldalán még 14-e van, és akármekkora pernahajderek azok is, azért egyelőre az időpontokra nagyobb befolyásuk van, mint ennek a bulvárlapnak, úgyhogy én úgy készülök, h pénteken csak 13.30-ig maradok az autógyárban... :)

  VálaszTörlés
 7. Tegnapi és mai "N.S."-ban:péntek 14.30.

  Stefi

  VálaszTörlés