2014. május 18., vasárnap

Távol, keleten

Minden bizonnyal jó hosszú ideig az utolsó keleti túránk következik. Távoli célpontok felé irányulóak lesznek jövőre is (lsd. pl. Nagyatád), de a Dunát csak Budapest vonzáskörzetén belül maradva fogjuk átszelni.
Nyugodtan, lazán, teher nélkül mehetünk, az eredmény teljesen indifferens, próbáljuk meg kiélvezni.

Mottó: SZÉGYEN!

6 megjegyzés:

 1. http://youtu.be/aNEcfnSvgck

  http://youtu.be/JZLyvxmuIPQ

  Stefi

  VálaszTörlés
 2. "Az optimizmusunkat csak növelhette, hogy a Tatabánya csak egy kapus és két mezőnytartalékkal érkezett hozzánk. De egy lelkes szurkolói csoporttal is, akik végig hangosak voltak, viszont a kiesés fájdalma még így is rajtuk érződött leginkább."

  http://balmazfoci.hu/

  VálaszTörlés
 3. A labdarúgó NB II-ben sereghajtó, a szezon végén már biztosan kieső Tatabánya vezetősége azonnal hatállyal menesztette vezetőedzőjét, Bozsik Pétert.

  Bozsik Péter a szezon közben, októbertől vette át a Tatabánya irányítását P. Nagy Lászlótól, de nem tudta benntartani a csapatot a másodosztályban. A gárda kiesése már három fordulóval a szezon vége előtt biztossá vált, azóta pedig még a Balmazújvárostól is 4–0-s vereséget szenvedett a csapat.
  Bozsikot ezt követően menesztették azonnali hatállyal. Utódja a hátralévő két fordulóban Plotár Gyula lesz, aki legutóbb megfigyelőként dolgozott a klubnál. A segítője a korábbi vezetőedző, P. Nagy László lesz. Érdekesség, hogy korábban éppen Plotár volt P. Nagy pályaedzője.

  NSO.hu

  VálaszTörlés
 4. "Az NB II-es átlagnak megfelelő költségvetéssel..."
  Ezt jól el lehet adni minden "utca emberének"...
  Mint tudjuk Veér Zoltántól,a nálunk eggyel "gazdagabb"is 40%-al nagyobb költségvetésből gazdálkodik...

  Stefi

  VálaszTörlés
 5. Valakinek hazudik... És amíg nem ismerjük az összes csapat költségvetését (márpedig egyikét sem ismerjük, a miénket is beleértve, mert az, hogy hol mit pletykálnak, semmit sem jelent), addig nem lehet tudni, kinek nem mondanak igazat...

  Hibás itt mindenki, egyértelmű, de nekem azt senki ne mondja, h ezzel a kerettel ez a mostani eredmény a realitás, h a 'Misleny vagy a Cegléd erősebb lenne... Ugyanmár...

  VálaszTörlés