2009. október 21., szerda

Linkajánló

Ennek az oldalnak ugyan - ahogy "elődjének" sem volt - nem lesz fő profilja a csapattal való foglalkozás, azonban tekintetbe véve, hogy egyéb forrásoknak igencsak híján vagyunk (még akkor is, ha a hivatalos oldal feljövőben van), úgy gondolom, nem árt felhívni a figyelmet arra, hogy van egy egy site, ahol csapatunkkal igen gyakran foglalkoznak, véleményem szerint ráadásul a minőségre is kiemelt hangsúlyt fektetve. Nyilván ennek elsődleges oka, hogy az adott cég szponzoráltjai közé tartozunk, dehát ez a mi szempontukból teljességgel indifferens. Ugyanis más helyeken (és sajnos az előbb említettek ellenére a hivatalos oldalt is ide kell sorolni) nem nagyon találkozhatunk efféle képekkel:

A játékosokról egyenként is van, két fajta is, akit érdekel, és eddig nem tette, böngészgessen itt:

http://www.sportandmedia.com/fotogaleria/tatabanya-fc-portrefotozas/58

Az oldalt pedig amúgy is érdemes látogatni, rendszeresen jelennek meg hírek a Bányászról.

Persze lehet, mindez egyedül csak nekem volt új felfedezés. :)

4 megjegyzés:

  1. Megállapodást kötött csütörtökön a tatabányai önkormányzat és az Esti Reklám Kft. a TFC labdarúgócsapat további működtetése érdekében - tájékoztatta az MTI-t a csapatot üzemeltető társaság felügyelő bizottságának elnöke.

    Lévai Ferenc elmondta, a Tatabánya FC-t működtető Sziget Foci Kft-ben 49 százalékos tulajdonrészt szerzett az Esti Reklám Kft, a többségi tulajdon az önkormányzaté maradt. Az önkormányzat vállalta, hogy az NB II-ben évi harmincmillió forintot biztosít a működésre, míg az Esti Reklám ennek legalább a dupláját. A város 2011 március végéig kiépíti a stadion villanyvilágítását, közel 100 millió forint ráfordításával. Az önkormányzat térítés nélkül biztosítja a sportlétesítmények használatát és az utánpótlás nevelését. A Tatabányai Alapítványi Sportkörben 250-300 gyerek sportol rendszeresen.

    A befektetők célja, hogy a csapat 2010-11-es évadban az NB I-ben szerepeljen. Ez esetben a város évente 40 millió forinttal támogatja majd TFC-t, az Esti Reklám Kft. pedig az önkormányzati hozzájárulás háromszorosát biztosítja. Az FC Tatabánya korábbi, amerikai tulajdonosa David Altomare nyár közepén kivonult a tatabányai foci támogatásából és 95 százalékos üzletrészét egy forintért átadta az önkormányzatnak. (MTI)

    VálaszTörlés
  2. Ha 2010-2011-ben akarunk az NB 1-ben szerepelni, akkor ahhoz most fel kell jutni. Ha most feljutunk, akkor jövő őszre kell a világítás, nem elég 2011 tavaszára. Itt valami elírás van valahol. :)

    VálaszTörlés
  3. MINDENKI BUDAÖRSRE!

    TALÁLKOZÓ: 13:00KOR A MEGSZOKOTT PARKOLÓBAN!!!

    MINDENKI BUDAÖRSRE!!!

    VálaszTörlés
  4. Éljen túra!


    Beppe

    VálaszTörlés