2010. november 20., szombat

Átkötés

Elszaladt egy újabb idény, 14 (nemsokára 15...) meccs emléke a fejünkben, benne élmények mindenféle előjellel, szép gólok, bosszantó megoldások, váratlan győzelmek, kijózanító pofonok, minden úgy, mint általában. Sajnos a téli szünet is épp oly hosszú lesz, mint mindig, és pár hét múlva (vagy hétfőtől...) épp annyira fogjuk várni, hogy megint mehessünk a lelátóra, mint eddig. Sajnos ettől most egy ideig el kell tekintenünk, viszont remélem, ezúttal végre tényleg sikerül a szünet alatt is összehozni néhány randit, megyünk majd ugye Tatára, lesz a kupa a csarnokban, és néhányszor tényleg elmehetnénk valahova focizni is.
Ami pedig az oldalt illeti, nyilván aktuális események híján itt is vegetálás lesz, illetve lenne, de mivel ezt nem szeretném hagyni, meg amúgy is szórakoztat, hogy mindenféle dolgokat megosszak itt veletek, ezért úgy tervezem, hogy azért heti legalább egyszer betegyek ide valami érdekeset, szórakoztatót, vicceset, amik nem feltétlenül fognak kapcsolódni a focihoz, de a szellemiségünkhöz, az értékerendünkhöz, vagy akármilyen módon hozzánk igen. Amolyan "off-folyam" következik tehát, aminek első állomása mindjárt egyben ez a poszt egy olyan videóval, aminek történetesen a címet szolgáltató városon keresztül van hozzánk köze.

Azt hiszem a bejegyzés címe azért még egy kicsit magyarázatra szorul. Arról van szó, hogy mielőtt végletesen átmennénk a magyarországi Nb 2-es csapatok lelátói látogatásának a világából egy teljesen más területre, egy kicsit még szeretnék visszacsatolni a múlt hét végére a következő hanganyaggal. A gyönyörű az, hogy ehhez hasonlót nagyon sokat lehetett volna készíteni úgy, hogy nem lett volna köztük kettő egyforma...

2 megjegyzés:

  1. Ide a fórumba nem, de ha elküldöd a tekhy@citromail.hu címre, akkor hipp-hopp fent lesz :)

    VálaszTörlés