2011. június 14., kedd

NAGYBERKI

Ez itt nagyberki túra beszámolóinak, történeteinek posztja, a web2 jegyében tőletek!

Tessék szaporán kommentelni, azoknak is, akik 90, és azoknak is, akik csak 8 percet láttak... :)

10 megjegyzés:

 1. Előtört az "EMBER" Farkas Janiból...!
  Várom már az újságírói véna által megírt beszámolót,de nagyon!

  Stefi

  VálaszTörlés
 2. a 14es mez méltó helyére került:)

  G.D.

  VálaszTörlés
 3. Én is várom, ki fogja "elkövetni"?

  VálaszTörlés
 4. hazafelé Peti azt mondta, h megírja, de lehet, h ezt az a 6-7 sör mondatta vele:)

  G.D.

  VálaszTörlés
 5. beszámolni jó dolog! :)
  Aurél

  VálaszTörlés
 6. Nincs épp újságírói vénám, de azért megpróbálkozok vele:) Az én történetem
  méd délután egykor kezdődött, amikor megtudtam, hogy kettőkor elindulhatok Tatabányára Pestről. Gondoltam háromra otthon vagyok és Robi kolegával
  indulhatunk is. Fiatal fejemmel nem is gondoltam h meccsnapon létezhet ekkora dugó:) Tehát háromkor már felhajthattam az M1-esre szegény Suzukit halálra nyúzva dübörögtem haza ahol pillanatok alatt összeszedtük a hatalmas létszámot és már indultunk is. A GPS érkezési időnek a meccs vége utáni tizedik percet írta, de hát milyen fanatikus aki ilyen helyzetben még csak meg sem próbálná azt a röpke 190km-t kedvenc csapatáért. Mint kiderült a lehető legrosszabb úton száguldottunk a meccsre plusz volt egy tizenegy kilométeres kitérőnk és a parkolóba még így is a meccs vége előtt legalább 10 perccel érkeztünk. Mi a tanulság? A lehetetlen nem létezik:) Hatalmas örömmel töltött el, hogy ott lehetek a szezonzáró meccsen, hab volt a tortán, hogy hatalmas hangulat volt a meccsen, a játékosok küzdöttek, igazán jó 8 percet láttam:) ráadásul még egy gólt is. A hazafele vezető út nem volt épp zökkenőmentes de talán így volt jó:) Összességében talán az egyik legjobb, de mindenképpen a legizgalmasabb túra volt:)  Duna FC Tatabánya Kiprich József kicsit sok volt nekem mára. Ésjövőhéttől minden meccsem idegenbeli:)))

  VálaszTörlés
 7. Sziasztok Barátaim!

  Igen-igen, az ígéret szép szó, ha betartják... Nem vett rá semmi, hogy sorokba szedjem élményeimet, pedig lehetett volna csemegézni a délután, este eseményeiből.
  Jó kis túra volt! De melyik nem az a másnapról visszagondolva, nem igaz:)?
  Röviden:
  Pénteki munkanap után mindenki a maga módján közelítette meg a célállomást. A túra szokványosan telt. Mindenki beszámolt a hét történéseiről, legyen az munka, iskola, új nő, régi nő stb. Az utasok sörital társaságában mélyültek el a gondolatokban. Gyorsan haladtunk előre, de az óramutató is sietősen robogott 5 óra felé. Kaposvári tiszteletkörünk után 15 perces késéssel érkeztünk meg Nagyberkibe. A "színházban" - megérkezésünk után - 56 ember foglalta el megérdemelt álló/támaszkodó helyét. Elszomorító... Az első félidő kiegyenlített játékot hozott. Viszont a másodikban beindult a gépezet. Csapatunk egymás után alakította ki a helyzeteket, lehetőséget biztosítva nagy kedvencünk (a Főszereplő, Farkas Jani) mesterhármasához.
  Csodálatos lezárása az itt eltöltött karrierjének. KÖSZÖNJÜK!
  Jani, sok sikert kívánunk a későbbi karrieredhez!

  Bizakodva várjuk a későbbi, csapatkörüli fejleményeket...és reméljük, hogy a "szóbeszédek" csak "szóbeszédek" maradnak...

  Peti

  VálaszTörlés
 8. Ragyogó, uraim, csak így tovább!
  Ott éreztem magam Nagyberkiben...

  Hamarosan találkozunk, nyáron sem "állhatunk le"...

  VálaszTörlés
 9. Dani, akkor mi ketten megalapíthatjuk az "Always Away" gruppot... :)

  VálaszTörlés
 10. Egyébként igen. És akkor a BCO egyeduralmát megszakítanánk:) Éljen az AAG :)

  VálaszTörlés