2011. szeptember 16., péntek

Tatabányai Bányász SC - Real Madrid CF 2:1

30 évvel ezelőtt nagy nap volt Tatabánya életében. Közülünk a legtöbben akkor még vagy járni tanultak, vagy homályos hosszútávú tervek voltak csak, de hozzávetőlegesen háromszázezer embernek minden vágya az volt, hogy aznap bejusson a Bányász-stadionba. Ez huszonkétezer szerencsésnek sikerült is, ők azok, akik egy életre szóló élménnyel lettek gazdagabbak. Nekünk maradnak az elbeszélések, az anekdoták, amelyek közül az egyik legautentikusabb az akkori edző fiának tolla által öltött írásos formát, s jelent meg a FourFourTwo magazin októberi számában. Peti közreműködésével most azok is elolvashatják, akik nem az újságot még nem látták.




Közvetítések, beszámolók:

7 megjegyzés:

  1. Remélem holnap mindenki ott lesz 1-kor és eltöltünk egy jó délutánt együtt....:) Kosun

    VálaszTörlés
  2. "Felháborító és megalázó volt az a stílus, amivel a túlsúlyos kopasz fiatalember, mint biztonsági őr azokat nem engedte be - a félig üres parkolóba - akik emellett a csapat mellett kitartottak évek, évtizedek óta, még akkor is, amikor 300 néző ment ki a stadionba és akik elkísérték a csapatot idegenbe. Ezek után nem voltunk kíváncsiak a műmájer protokollra. Kimegyünk legközelebb ha népünk bölcs vezérei és nagy tanítói már nem tisztelik meg jelenlétükkel a meccset, azon majd a megszokott 600-800 hűséges szurkoló lesz csak jelen."

    nso.hu..

    VálaszTörlés
  3. Ajánlom figyelmetekbe, a bányászdrukker csetboxát :))

    VálaszTörlés
  4. Baggio teljesen igazat írtál, mindenkinek ajánlom a hozzászólást, főleg a tegnapiak ismeretében...remélem laca62 nem ránk írta, hogy belekötünk mindenkibe meg csak szidalmazunk mert akkor tényleg vak emberek járnak meccsre...

    VálaszTörlés