2012. június 15., péntek

Lehallgatnak

Szóval:

http://www.fctatabanya.hu/2012/06/15/csertoi-aurel-az-uj-vezetoedzo

Na most ugye az elmúlt időszak történései (ismét) bebizonyították, hogy tényként csak akkor könyvelhetünk el ilyen típusú híreket, ha már az új mester először ráfingott a padra (aka. túl van az első meccsen), azért ezesetben információim birtokában (vagyis hogy nem tudok róla, hogy Csertői hértvégente másodállásban bohócjelmezbe bújva szórakoztatna a szefósok cirkuszában pl.) bátorkodom azt feltételezni, hogy ez a helyzet már nem változik augusztus 18-ig, és valóban az ex-ETO mester lesz a dirigensünk. Ami tény, hogy a jelek szerint különös vonzalmat érzünk a megosztó, eufemizált megfogalmazással élve árnyalt megítélés alá eső személyek alkalmazása iránt, mindazonáltal én azt mondom, szakmai szempontokat figyelembe véve legalább olyan reményekre jogosít ez az aktus, mintha a halászlé egyik hazájának szülötte osztotta volna az ukázt rézlábú gyerekeinknek.
Hogy eme pozitív bírálatom nem most formálódott bennem határozott állásponttá, azt tudhatja mindenki, aki néha figyeli amit habogok, hisz én már többször említettem, hogy szerintem akár jó választás is lehetne a posztra II. Aurél (ki látta I.-t mostanában?), dacára annak, hogy eddig nem sok esetre emlékszem, hogy kitöltötte volna a szerződését valahol. Viszont ameddig ott volt csapatainál, rendre látványosan és eredményesen játszó gárdákat gründolt, remélem ezt a szokását itt is megtartja.
Úgy látszik tehát, véleményem ha nem is mindenhova, de a legfontosabb helyre valahogy eljut... :)

(Egyébként mostanában eszembe jutott még egy lehetséges jelölt, szóval ha CSA mégis inkább a nyári strandfoci meccsek szakmai elemzését választja hivatásul, azt mondom: Benczés Miklós.)

8 megjegyzés:

  1. Ez bejött Tekinek!Remélem a csapatnak is be fog...Benczés elkelt pár napja:Vidi 2-nél váltja Hartyányit.
    Stefi

    VálaszTörlés
  2. HartyáNi az.

    Akárhogy is, most már jöhetnek a játékosok...

    VálaszTörlés
  3. Jakab János sportigazgató elmondta, hogy Csertői Aurél továbbra is Vincze Istvánnal és Kiss Imrével dolgozik majd, munkájuktól azt várják, hogy a csapat feljut az NB I-be. A játékoskeretet négy-öt új labdarúgóval szeretnék megerősíteni, az utánpótlás edzők pedig hét játékost ajánlottak megfigyelésre érdemesnek. Hozzátette: a keretből kilenc labdarúgónak kell új csapatot keresnie ezekben a napokban.

    A Duna FC Tatabányánál új műfüves pálya épült, a stadion gyepét is felújítják, a következő szezonban várhatóan megoldódik a világítás. A klub a legendás tatabányai labdarúgók, Csapó Károly, Szabó György és Vincze István közreműködésével újjáépítette utánpótlásrendszerét.

    A Spanyolországban rendezett Pünkösdi tornán az U19-es csapat aranyérmet szerzett, az U15-ösök és az U13-asok pedig ezüstöt. A felnőtt együttes az NB II Nyugati csoportjának ötödik helyén végzett.

    VálaszTörlés
  4. Azért a Fecót sajnálom.


    G.D.

    VálaszTörlés
  5. http://kemma.hu/komarom-esztergom/sport/het-labdarugotol-elkoszontek-bemutattak-az-uj-edzot-448076

    VálaszTörlés
  6. http://kemma.hu/komarom-esztergom/sport/pro-es-kontra-a-banyasz-teljesitmenyerol-448628


    Dr. Kancz Csaba: "A következő bajnoki idényben már magasabb célokat tűzünk ki, a feljutás elérése lesz a legfontosabb, csak olyanlabdarúgókkal vagyunk hajlandóak együttműködni, akiknek hasonlóak a tervei, nincs szükségünk "tipp-mix királyokra".

    Tuti nem a kis Kiprichre gondolt... :)

    Üdv az Uraknak! Aurél

    VálaszTörlés
  7. Nem tuti infók,de infók:-Böjte:Osztrák I.o.!
    -Ízing és Milanovics,ha a Vidin múlik,nem maradhat még egy évet a másodosztályban.

    Stefi

    VálaszTörlés