2013. június 15., szombat

Szar a májtól

Na most hogy az elmúlt heti összejövetel hangulata és tétje milyen kontrasztot képezett, azt nem ecsetelem, aki ott volt tudja, aki meg nem, annak maradjon meg emlékeiben az idei 15 alapszakaszbeli hazai meccsen szerzett összbenyomása... Magyarul különösebben nem hozott lázba a páros összecsapás első ütközete, de annyi azért lerakódott hordalékként emlékezetem folyómedrében, hogy ez a Budaörs gyenge, mint a harmat. Rúgtak két gólt, s ettől azt hiszik, majdnem egy súlycsoportban vannak velünk, tán a trénerük még elengedett egy olyan megjegyzést is, hogy nem dőlt el a továbbjutás, de innen az egomi székemből üzenem neki minden tiszteletemet küldve nekik a bajnoki cím okán: de, itt lefőtt a kávé. Egy kipattanó meg egy ordas nagy kamutizenegyes még nem kellene, hogy azt eredményezze, hogy bárkiben is kétely szülessen arra vonatkozóan, vajon ki utazik jövőre Szegerdre (232 km) vagy Kisvárdára (347 km)... (Atyaég, szegény Bau Trans...)
Ettől függetlenül a dolog tétje miatt azért érdekes lesz a móka, mert írtam bár akármit feljebb, mint tudjuk a labda ilyen meg olyan formájú, meg karó meg varjú, satöbbi, szóval igazából majd csak este hét körül mondhatjuk, hogy végleg elvált az egyik a másiktól.

Hajrá, Bányász!

5 megjegyzés:

 1. A Magyar Labdarúgó-szövetségben elkészült a Ligakupa 2013/2014-es versenykiírása. A leglényegesebb változás a tavalyihoz képest, hogy 20 helyett 32 csapat indul a harmadik számú honi sorozat trófeájáért és a pénzdíjáért: a 16 élvonalbeli klub mellett az átszervezett, egycsoportos NB II valamennyi együttese is.

  sőt, még ligakupa is lesz, akár a Győr ellen. :)

  Aurél

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Siófok 270km
   Angyalföld 140km
   B.csaba 550km
   Balmaz 550km
   Nyíregy 609km
   Misleny 300km
   Gyirmót 140
   Z.egerszeg 400km
   Ajka 260km
   Szolnok 350km
   Cegléd 280km
   Sztk 140km
   D.újváros 230km
   Kisvárda 680km

   Túrák megközelítőleg összesen:
   4900 km.
   plusz még egy csapat ismeretlen, Sopron vagy a Felsőtárkány, valamint ebben ugye az esetleges Ligakupa meccsek nincsenek benne.

   Jó szezon lesz a következő. :)

   Aurél

   Törlés
 2. bányász te szemét tipszmikszűté?

  VálaszTörlés
 3. Na asszem jövőre nem kell attól félnünk, h a tegnapihoz hasonló zülledt, alpári, trágár hangulat uralkodik majd el a vendéglelátón,, ha idegenben leszünk... :)

  VálaszTörlés
 4. "Június 29-én szombaton ismét (és valószínű utoljára) megrendezésre kerül a hagyományos focitornánk, ahova várjuk a hazai és külföldi barátainkat egyaránt.

  A soproni csapatok mellett várhatóan részt vesznek fertődi, zalaegerszegi, szegedi, makói, tatabányai, bécsi szurkolók és remélhetőleg Lengyel barátaink is eljönnek.

  Programok:

  Start: 9:00

  3 csoportba osztva , 3 pályán küzdenek a csapatok a továbbjutásért.
  Közben várhatóan du. 1 órakor vendégségbe várjuk a 20 éve osztályozón NB1-be feljutó kedvenc csapatunkat, az SLC csapatát!!!
  A döntő fél 4 körül játszódik.
  Délután 5 órakor csatlakozunk a városi stadionban tartandó rendezvényhez, az SLC- eto öregfiúk meccset fogjuk nemcsak megtekinteni...
  Részletes info a meccsről itt: https://www.facebook.com/events/124016567799504/?fref=ts

  A mérkőzés után egy fergeteges záróbuliba invitálunk benneteket, ahol fellép a Vérszerződés és az R.P.G.
  Részletes info erről itt: https://www.facebook.com/events/601943119817286/?fref=ts

  Büfé, zsírosdeszka, gulyásleves, gyerekeknek ugrálóvár és várhatóan ismét egy jó hangulatú nap vár ránk-Rátok!!

  Mindenkit szeretettel várunk!"

  1500 ft/fő a nevezési díj.

  VálaszTörlés