2013. szeptember 21., szombat

Jack Kerouac-emléknap

"Annyi bajom legyen csak, mint kurvákon a viselet."

Lehetne ez egy általánosan megfogalmazott életszlogen is, valójában azonban "csak" egy sor a kedvenc zenekarom egyik legkedveltebb eposzából. Viszont tökéletesen leírja filozófiámat az életről, pusztán ez az egy sor is. Amiről meg a zenedarab szól, mely magában foglalja ezt sort, nos, az az egész előttünk álló mai napot foglalja keretbe. Mert mit is mondhatnék egy olyan nap kezdetén, melyen Tatabányától 370, de innen Egomból jövet egész pontosan 430 kilóméter áll előttem...  Nos, csak ennyit: szeretem a Hazám!


Bár most csak pályán, de a felét kb. átszeljük, tehát ha valamikor, most jogos az érzés: bekebelezem Kelet-Magyarországot! Várom a túrát, jó lesz, nekem tetszik a csapatunk is, hajrá Bányász!

Csak most már végre el kellene kezdeni gyűjtögetni a pontokat is...


Ui: Ezt nem akartam, de most úgy érzem, muszáj ideraknom:

2 megjegyzés:

  1. Kedves Szurkolók, Tisztelt Tatabányaiak!


    A Kisvárdán mutatott játékra legalább annyira nincs mentség mint az eredményre, ez úton is elnézést kér a klub azoktól a lelkes szurkolóktól akik még ilyen messze is elkísérték a csapatot. Számukra a ZTE elleni találkozón ingyenes belépőjegyet biztosít a klub vezetés, amit hétköznap 9 és 15 óra között a székházban vehetnek át Várdai jegyük bemutatásával.

    ez az alap, ekkora megaláztatás után...

    Aurél

    VálaszTörlés
  2. Ez legalább akkora vicc, mint a játék, azért azt lássuk be. Hétköznap 9 és 15 óraközött az a 8 ember mindegyike dolgozni fog.

    VálaszTörlés