2013. október 12., szombat

Ismét

Ismét, mert a héten másodszor veszem elő a tükrömet, s ismét, mert a blog történetében másodszor alkotok ilyen tartalmú véleményt a válogatottunknál Egervári által vezetett szakmai munkáról:

3 megjegyzés:

  1. Tényleg egy 25 éves focistának kell kimondania azt amit a magyar sajtó féreg közkatonái az undorító összefonódások miatt nem tesznek meg, neki kell a legtökösebb embernek lenni azért, hogy a magyar futballt uraló, maffiamódszerekkel a saját helyüket, "hírnevüket", kőkori módszereiket féltő, egymásra kacsingató, belterjes, ömlengő, betegesen bezárkózott ""szakemberek"" által okozott károk ki legyenek mondva és ezek a kimondott mondatok elérjék azt az ingerküszöböt amit a mainstream média is meghall,megadva a lehetséges első kezdőlökést a visszavonhatatlanul kötelező tisztogatásnak és a teljes szembenézésnek és szembesítésnek?
    Ha ő az ember akkor én mindenben igazat adok neki és támogatom.
    Takarodjon Mezey, Mészöly, Puhl, Várhidi, Nyilasi, Bognár, a kis Molnár Matyi meg a többi szarházi akik nem képesek évtizedek óta egy kemény kérdést feltenni ezeknek a senkiházi "szakmabelieknek", le a nemzeti sporttal, a sport tv-vel, dagadék Szöllősi Gyurikával, Csank Janival, minden rohadékkal akinek köze van ahhoz, hogy San Marinoval vagyunk egy szinten.
    Sorvadjon el mindenki:)

    Hajrá, Bányász.

    VálaszTörlés
  2. Minden tiszteletem Szalaié. De sajnos semmilyen tisztulást és lavinát nem indított el ezzel. Persze remélem, h életemben sokadjára ismét tévedni fogok. De ez csak a felszín sajnos. Amit kapargatott most, az mind igaz, szóról szóra igaz, mint ahogy az is, h erről valamiért senki, aki részese ennek az egész gennyes, fertőzött gócnak, amit ma magyar focinak hívunk, nem mert, nem akart, nem tudott eddig beszélni. De az IGAZI kérdések, az IGAZI problémák ennél jóval mélyebbek és sokrétűbbek. Persze egy ilyen sajtótájékoztatóba ennél több nem fért, nem férhetett bele, aminek az érthető korlátok mellett legalább olyan fontos okozója, h a magyar foci jelenlegi általános posványát az újságírók, a média, az egész azt körülvevő és az emberekkel (azokkal, akik nincsenek ott minden héten a lelátókon és nem szereznek személyes tapasztalatokat) összekötő kommunikációs közeg, ami tálalja a "közvélemény" felé az egész csomagot, nos ezt mind ezek a szarháziak csak alulról szagolják... A szakma, a közvetlen futballvezetés felelős-e a mostani helyzetért? Igen. De h van-e olyan, akinek legalább ekkora szerepe van abban, h a focit ilyen közgondolkodás övezi manapság, amilyen, arra megint csak igen a válasz. Nézzétek, lehet ez az egész úgy szar, ahogy van, hát istenem, nincs ezzel gond, nem fog mindenki vébét nyerni, de még olyan ország is lesz, aki soha sehova nem jut ki. Mi is ilyenek leszünk, ilyenek vagyunk. Rossz ez, de együtt lehet élni vele. Egyet kellene elérni: egy egészséges, őszinte, hiteles közgondolkodás kialakítani a helyzetünkkel, magunkkal kapcsolatban. Az értékeinkkel, a helyünkkel kapcsolatban. És ez innentől már persze nem csak a focival kapcsolatos, hanem úgy általában az élettel, és ez az, aminek egyének szintjén kellene kialakulnia, sőt, alapnak lennie. Ez nevelés, szocializáció kérdése nagyrészt. Ezen a ponton pedig már vissza is lehet csatolni Ádám kezdő soraihoz: nem szabad mást várni, csodák nincsenek, minden közeg ki fogja termelni azt, és pontosan azt az eredményt, amire az azt alkotó egyének saját képességei, gondolkodása, lelkülete predesztinálja.
    Magyarország nem a politikusoktól olyan, amilyen. Hanem mert a magyar emberek összessége alkotja Magyarországot, akiknek olyan a mentalitása, amilyen. S a magyar foci nem azért olyan, amilyen, mert szarok a vezetők. Hanem mert az összes szereplője olyan, amilyen. Igen, mi is, szurkolók is. Nekünk is megvan benne a sarunk. Mert ezt az egészet szépen végignézzük és posztokat meg kommenteket írunk róla ahelyett, h odamennénk és mindenkit karóba húznánk, akinek része volt benne…

    VálaszTörlés
  3. Egyszer az erőszak pártján állsz sokszor meg az intelligens kommunikációén? Össze vagyok zavarodva...:)

    VálaszTörlés