2014. január 30., csütörtök

Grazie mille!


Az elmúlt hétvégén az utóbbi évek legjobb túraélményével lettem gazdagabb, s ezt még akkor sem szégyellem leírni, ha ez nem egy Tatabánya-, hanem egy Hellas Verona-meccshez köthető. Fontos nekem a Klub, vonzódom, kötődöm hozzá, de mindemellett talán nem fogtok megkövezni, ha újfent kijelentem, számomra elsősorban a közösségi élmény az, ami hétről hétre Magyarország különböző lelátói vagy pálya menti korlátjai irányába vonz immáron tizenötödik éve. És ennek a bizonyos társasághoz tartozás érzéséből fakadó örömforrásnak bizony Ti, srácok vagytok az alapkövei. Ezen a túrán pedig veletek volt alkalmam hosszabb időt eltölteni, egy gyönyörű szép napfényes városban, úgyhogy a képlet eredménye tulajdonképpen eleve elrendeltetett. Köszönöm hát az élményt mindannyitoknak! Béla, Peti, köszönjük a szervezést, Dani és Béla, kösz az autót és hogy a munkás hét után vállaltátok a vezetést, Dani és Peti kösz, hogy segítettetek a "fősofőröknek" szusszanni egy keveset, Anita, kösz a finom sütiket és a fasza fotókat, Baggio, kösz hogy hoztad Anitát és nem reklamáltál nagyon, mikor az első szombati helyen elmulasztottunk neked sört kérni, Tomi, kösz a túraindító Budweisert és hogy ilyen faszán viseltél minket a kocsiban, hogy ilyen zökkenőmentesen eresztettél mélyebben is gyökereket köztünk, Robi, köszönjük, hogy toleráns voltál velünk szombat este és elviselted léhűtő kimaradozásunk elnyújtását, mikor te már aludni szerettél volna, szóval mindenkinek egy nagy-nagy like, tényleg. Akkor is perfekt kirándulás volt, ha a mi kocsinknak úgy féltávnál elég szar-érzése támadt... :)

Ha valakinek van kedve, ossza meg velünk, számára mi maradt emlékezetes igazán, legyen ez egy elektronikus lenyomata, naplója a hétvégének, hogy ha később visszaolvasunk, felidéződjenek az addigra halványuló képek.

Stefi, Misi, Viktor, Aurél, legközelebb jöttök ti is, hogy kiderüljön, nem csak lejjebb, de mindig van feljebb is!

11 megjegyzés:

  1. pálpusztai, szép város, jó idő, na még egy sör, új nóta, Peti kiselőadás, Veronagól->libabőr, jó beszélgetések

    G.D.

    VálaszTörlés
  2. Komolyan mondom, nem tudnék pillanatokat kiemelni... Néhányunknak nem volt új és ismeretlen ez a világ, de számomra onnantól kezdve, hogy beültünk a kocsiba, elfogott egy érzés és ez végigkísért egész addig amíg haza nem értünk. Minden perc fantasztikus volt, a város, az emberek, az ottani élet, a meccs, egyszerűen minden a topp volt. Köszönöm mindenkinek ezt a felejthetetlen túrát!

    VálaszTörlés
  3. a nemzeti sport szerint a Vasas egyik kiszemeltje Szabó Bence....
    Adja Isten! Imádkozzunk!

    G.D.

    VálaszTörlés
  4. Dupla haszon lenne. Mi erősödnénk, a rozsdások gyengülnének... :) Oh, be szép is lenne!

    VálaszTörlés
  5. Hullám Attila meg aláírt hozzánk

    Aurél

    VálaszTörlés
  6. Ha esetleg érdekel még valakit rajtam kívül: mától újra lesznek olasz bajnokik a Digi-n, ma este Napoli-Milan, holnap 15:00kor Lazio-Roma!!!

    VálaszTörlés
  7. Forza Roma! Nekem ez egy megváltás!

    Amúgy Ferkó Csabi távozik, ha mindem igaz, amit sajnálok.

    Aurél

    VálaszTörlés
  8. Na végre, pedig már tényleg nagyon ott voltam, h váltok Invitelre. Ez jó hír nagyon.

    Viszont Freddy nagy veszteség, a mi szintünkön nagyon nagy...

    VálaszTörlés
  9. "Szabó Bencével közös megegyezéssel szerződést bontott a klub. A fiatal támadó nyáron érkezett csapatunkhoz, 14 bajnokin lépett pályára, egy alkalommal volt eredményes. További pályafutásához sok sikert kívánunk."

    G.D.

    VálaszTörlés
  10. Ezzel véglegessé vált a bennmaradásunk! :)

    VálaszTörlés
  11. pedig a Dorog ellen duplázott, ha jól olvastam :) többet lőtt a Dorognak, mint az egész őszi szezonban..

    Aurél

    VálaszTörlés