2014. május 20., kedd

Nyaralás in-dul!

Menj nyaralni Máltára, Peti, már várnak a barátaid! Sikeredzői fogadtatásban részesülsz majd, megérdemled!


5 megjegyzés:

  1. "A klubot működtető városi önkormányzat menesztette Bozsik Péter vezetőedzőt, de a Rangadó.hu értesülése szerint nem csak így reagált a gyenge szereplésre, hanem úgy is, hogy munkaterápiára kötelezi a játékosokat. Csütörtök délelőtt kihirdették, hogy május 29-től változik a tatabányai labdarúgók munkarendje: reggel 7 órától délután 3-ig a pályán kell tartózkodniuk, és edzeni, ezt csak egy húszperces ebédszünettel szakíthatják félbe, ami egyébként nem tartozik bele a munkaidőbe."

    Aurél

    VálaszTörlés
  2. Ez csak része annak,hogy nap,mint nap ráhúzzák vkire a vizes lepedőt a sajtóközlemény óta,mentve ezzel saját felelősségüket,hogy mindenki hibás volt rajtuk kívül,mert ők mindent megtettek...Félre értés ne essék,senki nem húzható ki a felelősség alól,de ez az egyoldalú dolog gusztustalan.Semmi feltételt nem biztosítottak és még azt sem tartották be...Csak ezt az emberek nem tudják.Tegnap elemezték a Kaposvárt és azt írták,a 350.000.000(!!!)-s költségvetés stabil NBI-re is karcsú!!!Mi a szart akarunk május 29. után a levezetés 1 hónapjában?Munkaterápia lehetett volna egész őszi és tavaszi szezonban...Biztos,hogy ennek célja van:Pl.:-akarjanak szerződést bontani és akkor nem kell kifizetni őket,talán lemondanak a pénzükről...
    GUSZTUSTALAN ÖNKORMÁNYZAT!
    Stefi

    VálaszTörlés
  3. valami olyasmit is írtak, hogy ezt azért vezetik be, hogy senki ne tudjon elmenni próbajátékra, legalábbis ameddig a szezon tart.

    Aurél

    VálaszTörlés
  4. Stefi, nem arról volt szó, h "mindenkinek" lejár a szerződése, ezért sem lehet motiválni? Akkor most miért is kellene ilyetén módon kierőszakolni a szerződésbontást? És azt is szeretném végre tudni, h ez a keret megfelelő szakmai munka mellet miért is ne lett volna alkalmas a bennmaradásra... NE MOSDASSUK MÁR EZT A SZERENCSÉTLEN FASZ BOZSIKOT AZÉRT, MERT A "FORRÁS" SZERINT FAIN TRÉNINGEKET TART!!!

    VálaszTörlés