2014. július 1., kedd

Rögzítve

-          Miért tartották fontosnak hogy eljöjjenek ma szavazni?
-          Hát azért tartottunk ööö fontosnak, hogy hát hát legalább minknekünk is fontos legyen… Őknekik is fontos legyen. Hátsz.. öö …. valamit ….  csak az életért ….. csak csináljunk valamit….
-          Hogyan tájékozódott a jelöltekről, tehát hogy hozta meg a döntését, mennyire vett részt aktívan a kampányban?
-          Aktívan?? Hát azér mer... én csináltam félig, és hogy hát hőőő, szeretném én is úgy hogy az ország valamit dönt magáról….. hántsssz… na…… valamit dönt magáról az ország űgy hogy hát…
-          A barátaival mennyire volt fontos téma mostanában a választás? Vagy ismerőseivel, családjával?
-          Választás….? Hááát….. ööö... Hát most mit mongyak magának…?? Hát öööö…. Fontos volt ez a választ….. nem,  mámint nem volt fontos volt…. mert megmondom őszintén, hogy hát, hmmmm….. mit mongyak magának??? Nem ollyan fontos volt ez a választás, mer őőő jelenleg hát …… mit mongyak magának…?? Őőőőő…. egyik párt a másik…. deee szeretnék erre …..  jutni hogy, hát legyen valami!
-          De mennyire beszéltek róla az ismerőseivel mielőtt eljöttek volna szavazni, hogy hogy lenne jó?
-          Én nem beszéltem… aöööö ….szóval az ismerőseimmel, de megbeszéltem, hát úgy hogy, mindenki oda szavaz amit akar… De én erre a pártra szavaztam őszintén megmondom, nem mondom most, mer nyilván nem nyilvános, meg nem szabad, mer kampány van, úgyhogy hátssz.. őőőő…. nem tudom én sem
-          Mitől van az hogy az emberek nem vállalják fel még 16 évvel a rendszerváltás után sem, hogy kire szavaznak?
-          Hmmmm hát szerintem félnek tőle… mer nézze én, is szerintem félnek tőle…. hogy hát őőőő, mit vállalnak… szerintem félnek attól, hogy hát óóóóó háty félnek attól, háty ezt vállalják azt vállalják, de hmmm, nem tudom most …  jelenleg őőő úgyhogy nem tudok nyilatkozni annyira magának most jelenleg…

8 megjegyzés:

  1. No, ezek szerint ez nem csak az én kedvenc jutyúbos ökörségem?! :)

    Tomi

    VálaszTörlés
  2. Jó reggelt, Tomi! Mentségedre szóljon, h nem a tatai kocsiban szoktál utazni, de ez már itt a fórumon is többször meg lett idézve... :) Sőt, az előző posztban is el van ám rejtve egy link... :)

    VálaszTörlés
  3. Ja, az amúgy megvan, h érik a Mena-gól? :) Hallgatnak ám ránk, sztem Ndjodo is jönni fog, igazi retro-szezonnak nézünk elébe :)

    VálaszTörlés
  4. Gólt még több gólt! Márkus Tibi lőjj egy gólt.. vagy ő már retro extra? :)
    Matula bácsit is igazoljuk le..

    Aurél

    VálaszTörlés
  5. És Aurél próféta szólt vala :)))))

    VálaszTörlés
  6. Itt jegyezném meg, hogy a tatabányai sörfeszten kint voltak Menáék is a koktélos mojitos standjukkal. Természetesen nem hagytam ki a 2536541236 méteres sorban dülöngélve várakozva a "Mena Mena Mena Mena gól!" című klasszikust (:

    Tomi

    VálaszTörlés
  7. Talált süllyedt! :)

    Aurél

    VálaszTörlés