2014. december 22., hétfő

Ünnepi kommentfogó

Igen, ez már a karácsonyi poszt, kicsit hamarabb, mert nem valószínű, hogy lesz módom később, de még a pöttöm Jézus eljövetele előtt brígölni egyet. De nem csak e tekintetben rendhagyó a bejegyzés. hanem szerkezetében is, ugyanis most nem lesz karácsonyi vers, amit sosem fejből pötyögök be, hanem a google barátomat segítségül hívva találok meg máskor.
Ehelyett most 3 különálló tartalmi részből fog állni az írás, melyek közös jellemzője, hogy mindegyik kapcsolódik a közelgő eseményhez.

1. Az első részben szeretném mindannyitoknak megköszönni az idei évet, kezdve a veronai kirándulástól (ugye lesz ilyen, vagy ehhez hasonló jövőre is?) a tavasz szenvedéseiben való közösségvállaláson és az őszi élménytúrákon át egészen a leendő 27-i évzáró vacsoráig, összességében szerintem kalandos, tartalmas évet zárunk. Lesz majd Év Túrája szavazás megint, meg majd értékelgetjük, boncolgatjuk az évet, márciusig lesz rá módunk. :)

Kívánok egyúttal mindenkinek békés, meghitt, szeretetteljes ünnepeket, sikeres, egészségben gazdag boldog 2015-öt!


2. Ebben a részben a régi hagyományokat megidézve a vizualitással összefüggő receptorokat próbálnám ingerelni szigorúan kitartva a tematika mellett.

Egészségetekre!
Mikulás-jelmezek


3. Befejezésül pedig, mert a zene mindig aláfesti, sőt, ha kell, meg is csinálja a hangulatot, hallgassátok meg azt a karácsonyi mixet, ami nálam az advent slágere volt, idén ezt hallgatom a legtöbbet. A mennyből az angyal nincs benne.

 

1 megjegyzés: