2015. április 11., szombat

Ébresztő, haló!

Először is legfőképpen a csapatnak. Mert azért az mégsincs, méghozzá kurvára nincs rendjén, hogy a tavaszi 5 forduló alatt, vagyis az évad teljes egyharmada alatt írd és mondd nulla, azaz zéró, nyista, nyema, semmi, nuku győzelmet szereztünk. Igen, egy forduló nekünk kimaradt és csak négy meccsünk volt, de sajnos ez a tényen nem változtat. És ez bizony még akkor is kurva gyenge, vagyis kevés, mint Fideszben a jóindulat, ha azt már rég elkönyveltük, hogy a feljutás tekintetében megmaradt az esély, hogy a végrehajtásra kiszabott 3 éves időkeretet kihasználjuk, és nem fogunk mindjárt az elején szívrohamot okozni a város- és klubvezetésnek, akik nagyon valószínűleg pont jól elvannak azzal, ahol most vagyunk. De azért ennek a klubnak és ennek a keretnek akkor is kutya kötelessége lenne a dobogón végezni, ha hátrakötött kézzel, makkos cipőben kellene végigjátszaniuk az idényt. Nem tudom, hogy mi az, ami ilyen szintű mentális zavart okoz a fejekben, és azt sem, hogy miért nem tudják ezt a stábban sem, de itt lenne az ideje, hogy szépen magába nézzen mindenki, aztán beszéljék meg, hogy ki mire jutott, és mostantól kurvára csak a győzelmek rovatba kerüljenek strigulák.

Pajtikáim, haló, ez itt az FC Tatabánya, megvan? Ébresztő!

Másodsorban pedig ébresztő mindenkinek (már ha van még ilyen, de a teraszokon zajló diskurzusok alapján úgy tűnik, van), aki még mindig hisz a meséknek a stadionfelújtással kapcsolatban. Aláírták a szerződést, igen, láttuk a képeken, meg talajmintát vettek, igen, észrevettük a nyomokat, de én itt és most le merem fogadni akárkivel akármiben (oké, legyen mondjuk inkább egy sör), hogy akkor fog a mi stadionunkban villanyfényes meccsen kezdősípszó elhangzani, amikor a Bíró Péter bejelenti, hogy áttért az iszlám hitre…

Ugye emlékszünk, a legutóbbi hazai meccsen melyik pályát jelölték meg a következő otthoni mérkőzés helyszíneként, és mi volt az indok? És most hova megyünk ki fél ötkor?

Csókolom.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése