2015. október 13., kedd

Jár nekünk!

Gyerekek, szar minden. Szar Csányi, szar Storck, szar Szalai (mindkettő) és szar Király, szar az utánpótlás és trágya az edzőképzés. Az egész közeg, amiben van, egy fos, a tévében páváskodó dilettáns "szakértők", a pénzmosó tulajdonosok, a kókler, arrogáns, de eredményt el soha nem érő sarlatán edzőutánzatok, szégyen az egész, utolsó fanatikusokat is konzumidiótákra cserélni szándékozó szövetség, úgy bűzlik a rothadástól az egész rendszer, ahogy van. És teszi mindezt évről évre egyre penetránsabban, egyre reménytelenebbül, a világ jegyzett része után egyre nagyobb távolságban kullogva. 
De basszameg, hát pont ezért, a mi életünkben utoljára fordulhat elő, hogy felnőtt magyar focicsapatot élőben láthatunk világversenyen. 

Pinyő kinevezésével azt hittem, az írmagja is kihalt belőlem a szenvedélynek, hogy különösen egy 24 csapatosra hígított Eb-re való kijutás reménye már nem fogja többé egykori rajongásom jégbe fagyott tömbjét kiolvasztani.

De tévedtem, és most már nem a lelkem, hanem a pezsgő hideg a frigóban. 

Kurvára vágyom rá, hogy kijussunk. Ott akarok lenni, életemben először és utoljára részese akarok lenni az eseményeknek.

Csak egyvalamit kell észben tartani. Hogy ünnepelni nem szabad majd semmit és senkit a fentiek közül. Egyiknek sem lesz az érdeme ugyanis az esetleges pozitív végkimenetel.

Egy valamit viszont szabad, sőt, kell. Örülni, nagyon. Igazán ránk fér már.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése