2013. május 24., péntek

Fuzi Belcsút!

Mindenféle különösebb köntörfalazás nélkül azt mondom: a szezon legfontosabb mérkőzése következik. Ez akkor is így lenne, ha betonbiztos bentmaradók, vagy épp már bajnokok lennénk, esetleg a kiesésünk lenne már kőbe vésve, ismerve a nem felejthető közelmúltbeli kapcsolatot az ellen kevéssé nagyérdemű vezetőségével. Meg akkor is az lenne, ha akárki más ellen játszanánk most, mert a jelenlegi, táblázaton elfoglalt helyezésünket és a hátralevő fordulók lehetséges kimeneteleit vizsgálva a ma délutáni összecsapás akkor is kiemelt jelentőséggel bírna.
Na de így, hogy ez a két tényező egyazon kilencven perc erejéig olvad össze, alkot közös metszetet, olyan délután vár ránk, aminek hevülete rég nem látott hőfokokat ér majd el várakozásaim szerint.

Opció pedig csak egy van: GYŐZELEM!

13 megjegyzés:

  1. http://www.pfla.hu/?q=gallery/2012-2013/20130524_pafc_tatabanya

    van egy nagyon jól sikerült kép

    G.D.

    VálaszTörlés
  2. facén már lecsaptam rá :)
    Aurél

    VálaszTörlés
  3. Háát ezen a meccsen talán még győzni sem kellett volna....Átnézve a hátralévő meccseket borítékolható, hogy az Ajka (Paks II és Győr II ellen) elég pontot szerez a benntmaradáshoz.Így az oszályozón a Budaőrs jut nekünk, ami még jobb időszakunkban is mumusnak számított...(Tüske Roland ugye:).....És ebben az esetben itthon van az első meccs....Opció lehet még a Gyirmót elleni vereség esetén az Andráshida, ami talán könnyebbnek tűnik, (és idegenben kezdenénk...) de ehhez a Sopronnak győzni kell felcsuton....Szóval lehet matekozni is....(8-ak már nem lehetünk, de a Dunaújvárost elkerülni sztem nem is probléma...:))

    VálaszTörlés
  4. Paks II-Ajka 1:0
    így viszont izgulhatunk az utsó fordulóban, persze, ha legyűrjük a Gyirmótot.

    Aurél

    VálaszTörlés
  5. Nem lesz túl izgi...a győri első csapat szabadságon van így kb a Győr II. játszik majd az Nb1-ben az utolsó fordulóban. Ajka ellen idegenben pedig majd valószínűleg az U18....No comment. Fair play..:)

    VálaszTörlés
  6. akkor meg tényleg szopjunk ki a Gyirmóttól és lesz egy jó túránk Andráshidán.
    Aurél

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Győr: hírmondók maradhatnak az Eger ellen, 18 hiányzó

      Sérülés, eltiltás, illetve szabadságolás miatt vélhetően nem lesz tagja a váci mérkőzésre utazó keretnek Szasa Sztevanovics, Michal Svec, Takács Ákos, Marko Dinjar, Lipták Zoltán, Tarmo Kink, Farkas II Balázs, Dudás Ádám, Rok Kronaveter, Rati Alekszidze, Völgyi Dániel, Varga Roland, Pátkai Máté, Nikola Trajkovics, Nemanja Andrics, Marek Strestík, Djordje Kamber és Koltai Tamás.
      A győri csapat zömében az NB II-es együttesre épül majd az Eger ellen, kiegészítve Lubos Kamenárral, Tokody Tiborral, Mihai Nicoreccel, Marián Haddal, Lang Ádámmal, valamit Lazar Sztanisiccsel. Így aztán nem számít majd meglepetésnek az újoncavatás az élvonal újoncának búcsúztatásán.
      A korai szabadságolás oka a nemzetközi kupaszereplés: a tervek szerint az ETO június elején kezdi meg a felkészülést, július végén pedig Bajnokok Ligája-selejtező vár rá. A győriek a második körben csatlakoznak a legrangosabb európai kupasorozathoz.

      és tényleg au u 13-mal játszik majd a LegAjka..

      Aurél

      Törlés
  7. És az Andráshida is ugrik..:(
    Átvette a Dorog a vezetést a csoportban és egy hazai meccse lesz valami tizenakárhányadik ellen azt hiszem.....
    Irány Dorog? Az sem lesz sétagalopp sjnos....

    VálaszTörlés
  8. Gyerekek, szerintem gondoljuk át még egyszer a dolgokat.

    1. Miért kéne a Győrnek törődnie azzal, hogy a második csapata melyik ellenfél ellen milyen felállásban játszik? Nekik csak magukkal kell foglalkozniuk, semmi mással. Meg azzal, hogy betartsák a vonatkozó szabályokat (hány ember játszhat vissza, stb.), s amíg ez megvan, addig ők helyesen jártak el. Most akkor ha valamikor nem volt Nb1-es forduló, és így több játékosuk tudott visszajátszani, akkor sportszerűtlen TŐLÜK, ha más ellen kevesebb visszajátszóval állnak fel? Ugyan. Az más kérdés, hogy az egész szisztéma, hogy másodosztályban játszhatnak tartalék csapatok, hülyeség, de ez sokkal inkább a szövetség, semmint a ligában résztvevő csapatok sara.

    2. Nézzünk már utána, hát sem az Andráshidának, sem a Dorognak nincs liszensze! Szóval az 7. hely feljutást ér, ahogy az 5. is. Viszont a Budaörs és a Dunaújváros rázós, szóval a 6. és a 8. helyet kerülni kellene. De olyat akkor sem mondunk, hogy "szopjunk ki". Nyerjünk, mindig, mindenhol.

    VálaszTörlés
  9. bocs főnök, kicsit elragadtattam magam :)

    Aurél

    VálaszTörlés
  10. Reméljük a Sopron is mindíg mindehol győzni akar, mert jelenleg ők a hetedikek... És ha nem nyernek felcsúton akkor nekünk marad a 6. hely.

    VálaszTörlés
  11. Nem, mert meg fogjuk előzni az Ajkát... :)

    VálaszTörlés
  12. " Ezzel a Tatabánya megőrizte NB2-es tagságát hiszen a legjobb hatodik helyen végzett. (Az Eger csapata csak az NB3-as bajnokságban indulhat) "

    namost... az nb1.hu playoff-ot ír nekünk, ezen szveg szerint bentmaradunk...
    ki tudja ezt követni?!

    Aurél

    VálaszTörlés