2013. szeptember 5., csütörtök

Fredy a házban

Egyszer régen valamikor volt már egy hasonló tartalmú poszt (ez itt), azzal a kevéssé elhanyagolható különbséggel, hogy az erősen off-topic jellegű volt, már ha eme portált szigorúan Tatabánya-centrikus blognak vesszük, és nem tágabb értelemben a focival bármilyen összefüggésben is szívesen foglalkozó virtuális platformnak. A mostani esetben eme szűkítéshez ragaszkodva is erősen Bányász-centrikus a tartalom.
Mert, feleim, itt bizony a zene és a foci továbbra is bimbózó kapcsolatának újabb, eddig számomra ismeretlen randevújáról van szó olyan szereposztással, hogy a stáblistáról az FC Tatabánya nevét elhagyni történethamisítás lenne. :).

Na de nézzétek csak!


Bizony, jól látjátok, vagy akinek nem sikerült megfejtenie: eme dallamra írt eposz elkövetője csapatunk jelen pillanatban egyik, hanem "a" legjobb, de mindenképpen (holtversenyben) legeredményesebb tagja, a zuglói fenegyerek, Ferkó Csabi!

Nekem mindig tetszett, ha valakinek a karaktere összetett, érdeklődési köre sokszínű, nem korlátozódik egy területre és egymástól látszólag teljesen eltérő spektrumokban is képes az átlagostól magasabb szintűt alkotni. És mivel abban teljesen biztos vagyok, hogy páran most inkább cinikusan húzzák félmosolyra az arcukat, jelzem, hogy aki jobban focizik ÉS kiválóbb rapzenét alkot, jelentkezhet nálam egy ingyensörre. :)

Továbbiakat Fredy-től találhattok itt és itt

Ui: a találatért köszi a banyaszdrukker.hu-nak, nélkülük most sem tudnék Csabi másik oldaláról.

4 megjegyzés:

  1. Hős utazóink 06:40 környékén éppen Déva várát próbálták megmászni!:)

    VálaszTörlés
  2. Komolyan ebben a csapatban is csak egy valaki csinálja rosszul a dolgát: Alma :)

    G.D.

    VálaszTörlés
  3. persze, hogy ő!

    https://www.facebook.com/laszlo.almasi.9?fref=ts

    G.D.

    VálaszTörlés